Λίγα λόγια για εμάς

Ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε και στο διαδίκτυο την μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης που παρέχουμε τόσα χρόνια και στα φυσικά καταστήματα μας

Το Katsourishome.gr είναι  στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσει στο ολοκαίνουριο και  σύγχρονο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Λίγα λόγια για την εταιρία.

Το 1944 ο Κωνσταντίνος Κατσούρης  άνοιξε το πρώτο μας κατάστημα στην πόλη της Δράμας. Το 2000 ο Γεώργιος Κατσούρης προχώρησε στην επέκταση  του καταστήματος και δημιούργησε έναν ακόμη  χώρο 700 τ.μ. στον οποίο το σύγχρονο σπίτι παίρνει μορφή.

Σήμερα η τρίτη γενιά της οικογενείας μας με γνώμονα την εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές δημιουργεί ένα ακόμα (ηλεκτρονικό αυτή τη φορά) κατάστημα στο οποίο θα βρείτε  λευκά είδη, υφάσματα και χάλια από όλες τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου που θα αναβαθμίσουν το σπίτι σας.

Τα 76 χρόνια εμπειρίας μας στον χώρο της διακόσμησης του σπιτιού και το εξειδικευμένο προσωπικό μας δεσμεύονται να συνεχίσουν να σας προσφέρουν ποιοτικές ιδέες συμφωνά με τις τελευταίες τάσεις της μόδας των λευκών ειδών και της σύγχρονης εποχής!

www.katsourishome.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Get Connected

Είμαστε πάντα δίπλα σας να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!