Πολιτική επιστροφών προϊόντων

Στο katsourishome.gr θέλουμε να είστε ευχαριστημένοι για τις αγορές σας και ακολουθούμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών, σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα νομοθεσία αλλά και τους όρους των εταιρειών/κατασκευαστών των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Είτε παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, είτε έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας είτε δεν σας ικανοποιεί η αγορά που κάνατε, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων που διαθέσατε, αρκεί να πληρούνται τα παρακάτω:

Όροι επιστροφής

1.  Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
2. Δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:

α. Να μην έχει πλυθεί

β. Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο

γ. Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και

δ. να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.

3.  Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν.

4. Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε:

– μαξιλάρια
– προστατευτικά στρώματος

Διαδικασία επιστροφής


Α. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας
 (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε) για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν:
1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί για την αποφυγή οποιασδήποτε ζημιάς κατά τη μεταφορά.
2. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα (Απ. Λιανικής, κλπ).
3. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών/courier  που το παραλάβατε απο το katsourishome.gr στην παρακάτω διεύθυνση:

www.katsourishome.gr

ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΟΕ

Ιπποκράτους 1, 66131, Δράμα

Τηλ. 25210 26404

Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο για την αποστολή του δέματος.

Στην περιπτωση αυτη τα εξοδα επιστροφης επιβαρυνουν το katsourishome.gr

Β. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε  το προϊόν επειδή αλλάξατε γνώμη, και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν έχετε φυσικά αυτή την δυνατότητα. Η διαδικασία παραμένει η ίδια ( με τους παραπάνω όρους) , δηλαδή μας καλείτε στο 2521026404, όπου θα μας ενημερώσετε ότι επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας και για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.. Έπειτα μπορείτε να αποστείλετε το προϊόν συσκευασμένο  είτε με την ACS courier είτε με  την μεταφορική εταιρία που εσείς επιθυμείτε καθώς τα έξοδα μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι το Katsourishome.gr. Διευκρινίζεται ότι οι αλλαγές γίνονται πάντοτε στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος. Σε περίπτωση που το νέο προϊόν που επιλέγετε έχει χαμηλότερη τιμή από αυτό που επιστρέφετε, δικαιούστε εκπτωτικό κουπόνι, αξίας ίσης με τη διαφορά που προκύπτει. Επιστροφή χρημάτων για την ανωτέρω περίπτωση δεν πραγματοποιείται. Όλα τα παραπάνω ισχύουν για παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ελλάδας. Η διεύθυνση παράδοσης είναι:

ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΟΕ

Ιπποκράτους 1, 66131, Δράμα

Τηλ. 25210 26404

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ
 Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή του προϊόντος. Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@katsourishome.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 25210 26404 καθημερινά 08:00-14.00.
Σε περίπτωση που κάνετε παραγγελία, σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε, επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα τα οποία είναι 3€ για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς πρός εσάς και 3€ για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς πρός εμάς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το εμπορικό τμήμα της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για διευκρίνιση της άρνησης παραλαβής.
Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών.

**Η διαδικασία της επιστροφής έχει μέσο χρόνο διάρκειας 5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της επιστροφής.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 25210 26404