Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  1. Με Αντικαταβολή
  2. Με απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  3. Paypal
  4. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή μέσω αντικαταβολής με έξτρα κόστος 3,50 € . Απλά δίνετε τα χρήματα που αντιστοιχούν στο συνολικό κόστος της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής τη στιγμή που θα σας παραδώσει το πακέτο σας.
Η αντικαταβολή ισχύει ΜΟΝΟ για πληρωμή με μετρητά.

2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης του συνολικού ποσού στους παρακάτω λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK 

IBAN: GR13 0260 1560 0004 0020 0684 031

Δικαιούχος: ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΟΕ

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK

IBAN: GR4801408200820002002017744

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΟΥΡΗ Ο.Ε.

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει υποχρεωτικά να φαίνεται το Ονοματεπώνυμό σας.

Για να εξυπηρετηθείτε γρηγορότερα προτείνουμε να μας στείλετε αποδεικτικό της κατάθεσης μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email) στη διεύθυνση:

info@katsourishome.gr

Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 25210 26404 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση για την ολοκλήρωση της κατάθεσής σας, και θα φροντίσουμε άμεσα για την αποστολή της παραγγελίας σας.

3.Πληρωμή με Paypal:

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal.
Εφόσον διαθέτετε ήδη λογαριασμό Paypal και επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με αυτήν τη μέθοσο, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή “Πληρωμή μέσω Paypal” κατά την διαδικασία επιλογής τρόπου πληρωμής.

Δείτε ΕΔΩ τι είναι το Paypal.

4.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Οι συναλλαγές σας μέσω του www.katsourishome.gr πραγματοποιούνται μέσω του συστήματος ασφαλείας ePOS Paycenter της Τράπεζας EUROBANK.

Κατά τη διάρκεια καταχώρησης των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρεστε σε ασφαλή διακομιστή της Τράπεζας EUROBANK, ο οποίος χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο ασφαλείας Secure Socket Layers, μέσω του οποίου γίνεται η διαχείριση όλων των δεδομένων.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά, παρά μόνο χρησιμοποιούνται για τον έλεγχό της, τη χρέωση και την αντίστοιχη διεκπεραίωση της παραγγελίας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης www.katsourishome.gr υποστηρίζει και προστατεύεται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχων κάρτας “Verified by Visa” για συναλλαγές με κάρτα Visa και Mastercard SecureCode για συναλλαγές με κάρτες Mastercard και Maestro.

Οι πιστωτικές κάρτες που υποστηρίζονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές είναι:

Οι συναλλαγές σας θα πραγματοποιηθούν μέσω της Τράπεζας EUROBANK.

Επιβεβαιώνουμε ότι η εταιρία ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΟΕ δεν διαθέτει καμία πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα.

Αν διαθέτετε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners) μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από τη διαδικασία παραγγελίας μας.